Wednesday, September 17, 2008

NAK MINTA TOLONG!!!

Saya ada satu cadangan ni, mulai minggu depan apa kata kita post mengenai alumni kita. Setiap minggu seorang dan akan diperincikan segala maklumat terbaru, kerja apa, gaji berapa (penting ni nak tau tahap ekonomi utk belanja saya), bila nak kahwin, tingal kat mana dengan siapa dan apa-apa lagi lah yang dirasakan menarik untuk dikongsi. Untuk menjadikan lebih menarik, tolong post beberapa gambar terbaru kalian semua.

Sesiapa yang berminat untuk menjadi Author blog ni, sila hubungi saya. Prasyarat dia mudah sahaja, alumni DEMI. Yang masih menuntut di UMT (Undergrate study) dan gatal-gatal keluar kelab nak jadi alumni awal, tidak layak memohon.

Kepada semua Alumni, sila hantarkan perkembangan terbaru kalian semua di email saya ( to_uzair@hotmail.com ) atau mana-mana author yang telah dilantik.

5 comments:

Anonymous said...

salam saya setuju.. apap kata mula kan lah dengan ko and bini ko dulu k..:-)

polychaetes said...

aku nak beberapa org reply email aku dulu, nanti kang aku post pasal aku, korang tak hantar2 pun biodata korang

JimZ said...

owh.. kena hantar email dulu la? aiyaa.. i'll just send you my cv la.. hehe.. ;P

amnikhassim said...

nak jemput kenduri... tolong wat posting. kad jemputan n map kat web akak

xen said...

antar gambar lucah boley?